Taste of Kyiv

10-31 жовтня, 30 закладів Києва подають 30 особливих сет-меню за єдиною ціною — 1500 грн. Під час першого візиту, отримай паспорт київського гурмана. Кожний сет — один стікер. За 7 стікерів гарантований подарунок. Досліджуй смаки Києва та автоматично донать 15% на «Дронопад»!

Дякуємо за перегляд!

Якщо вам сподобався гайд, будь ласка, підтримайте та поділіться ним з друзями. Не забудьте переглянути інші гайди.

#1 Mirali
Mirali

П’ять страв, створених із сезонних і локальних продуктів

- Томати дасі, копчений жовток, бернуазет, фенхель
- Суші з форелі, кейл, понзу, айва
- Тартар із яловичини, коджі, трюфель
- Селера, чорний фундук, масло з білих грибів
- Інжир, журавлина, коджі
- Кожна подача — окрема історія, що розкриває філософію ресторану.
вулиця Межигірська, 8209:00–22:00
#2 Китайський привіт
Китайський привіт

Сет Nǐ hǎo — 4 страви, десерт і напій

- Огірки від шефа Сяна
- Курка гун бао
- Білий рис
- Цяодзи з креветкою
- Purple Pie
- Чай шу пуер Vertigo 2024
вулиця Фролівська, 1/612:00–22:30
#3 101 wine bar
101 wine bar

6 страв: 4 закуски, 1 основна страва та десерт

- Темарі з дорадо, сальса з огірка, авокадо, маринована морква, фінгер-лайм, понзу з буряка
- Хешбраун з тунцем, крем-фреш, соус чімічурі, фурікаке
- Тарталетка з тартаром, норі, зелена цибуля, кінза, каперси кімчі, хлібний місо-мус, пармезан
- Чорна тріска, соус унагі, гарбузове пюре, берблан, фісташковий соус, зелена та червона олія
- Відкрита лазанья, тушковані яловичі щоки, унагі, вустричний соус, каперси кімчі, грибний соус
- Мункейк, марципан, ганаш дор блю
вулиця Мечникова, 9
#4 Honey
Honey

4 страви та напій

- Тальятелле з раками та анчоусним біском
- Аранчіні з місо-кремом та сальсою арабіата
- Десерт “Квітка ванілі”. П’ять інтонацій ванілі — від м’яко-теплих з відтінками карамелі до пряно-деревних, із натяком на квіти та спеції.
- Лимонад “Лаванда”
- Печиво Plasir з приємною м'якістю і особливим ароматом
вулиця Жилянська, 2508:00–22:00
#5 Good Girl
Good Girl

4 страви

- Слойка з місо-маслом з пармезановим крамблом, фурікаке, рожевим перцем і зеленою олією
- Крудо з тріски з цитрусово-кокосовим соусом
- Качка в томатно-карамельному жю
- Фініковий пудинг з горіхами, цукатами, кокосовою карамеллю та грушевим сорбетом
вулиця Мечникова, 709:00–21:00
#6 Улюблений дядя
Улюблений дядя

6 страв: 4 закуски, основна страва на вибір і десерт

- Міні хала з вершковим маслом, медом і чилі, маринованими оливками та солоними лимонами.
- Улюблений хумус із печеним томатом і схугом.
- Печений гарбуз із сиром лабне, фініковим медом і гарбузовим насінням.
- Баба гануш із йогуртом карі, айолі, тахіні, часником і зеленню.
- Телячі мізки з зеленою тхіною, нутом і харисою або запечений халумі з тахіні, нутом і харисою.

Основне – на вибір: мʼясна, пескетаріанська або вегетаріанська страва- Креветки з пельмешками з судаком, печеним баклажаном, томатами та морською піною.
- Вирізка ягняти з ячною кашею, гливами та анісово-медовим демігласом.
- Манти зі шпинатом з баклажаном, томатами та шпинатним велюте або гливи на грилі з ячною кашею та грибним соусом.
- Половинка кнафе з сиром, рожевою водою, сливово-малиновим кюлі та виноградом.
вулиця Паньківська, 2009:00–22:00
#7 Завертайло біля Софії
Завертайло біля Софії

3 страви та 2 десерти

- Орзо з кукурудзою та ерінгами.
- Фермерська морква з лабне та печеним часником.
- Маринована сардина з різними томатами та чилі-олією.
- Наполеон убе-слива-марципан.
- Печиво з молочним шоколадом та мальдонською сіллю
вулиця Володимирська, 24а09:00–22:00
#8 Чари
Чари

6 страв і келих вина

- Холодець з півня та телятини
- Тюлькаброт
- Пончик із щучим кав'яром
- Вареники з кроликом та соусом з лісовими грибами та трюфельною пастою
- Котлетка по-київськи
- Київський торт

Є можливість замовити додатково наливки або винний супровід (490 грн)
вулиця Ярославів Вал, 23а
#9 Кицуня
Кицуня

7 страв, що знайомлять із різними гранями азійської кухні

В центрі – рис, основа основ.

- Цукемоно 漬物 — японські мариновані овочі.
- Окономіякі Хірошима стайл. Автентична японська страва, яку ми створили у співавторстві з посольством Японії.
- Курка генерала Цо. Назва страви походить від реального полководця, генерала династії Цін, але він ніколи не мав відношення до цієї страви.
- Смажений на сильному вогні шпинат та рамен салат в горіховому соусі.
- Десерт, вершковий крем, кисла вишня, крамбл з шиїтаке і місо.
вулиця Велика Житомирська, 2608:30–22:30
#10 Boca a Boca
Boca a Boca

5 страв

- Тапас із печеним перцем, анчоусами та оливками
- Тартар із телятини з горіховою еспумою на хлібі хоккайдо.
- Сет фірмових гарячих тапасів: крокет з хамоном, крокет з манчего, крокет з креветкою, фаршировані перці падрон з крем-сиром та чорізо.
- Паелья по-каталонськи з морепродуктами.
- Баскський чізкейк з цитрусовим кремом.
- До сету подається пікантна копчена сангріта власного виробництва, що ідеально підкреслює смак кожної страви
вулиця Немировича-Данченка, 14/1311:00–22:00
#11 Італійська редакція
Італійська редакція

Шість страв: три закуски, дві основних страви та десерт

Два сети на вибір — мʼясний і вегетаріанський.

- Мʼясний сет: фокача з пармезаном, тартар із телятини, сардинки з томатами, равіолі з кроликом і білими грибами, піца з гарбузом і страчетелою, панна-кота з сливою.
- Вегетаріанський сет: фокача, гарбуз зі спельтою, страчетела, равіолі з рікотою, піца з гарбузом і панна-кота.
вулиця Велика Васильківська, 4310:00–22:00
#12 Avangarden
Avangarden

Сет “Триптих” від шеф-кухаря Влада Макарука — 2 закуски, основна страва та десерт

- Початок сету — триптих масел: місо, томатне та чорносливове. Алюзія на художні стилі Waone, Ірини Максимової та Андрія Опришка.
- Далі — баклажан у місо-глазурі з фундуком, котлети з червоного окуня з кріпним пюре.
- На завершення — млинцевий торт зі сметанковим кремом та малиною.
вулиця Січових Стрільців, 23а10:00–23:00
#13 Bassano
Bassano

4 страви

Усе про Італію, але підсилено українськими продуктами та яскравими смаками, а також творчим баченням Петра Балуха.

Сет складається із: карпачо з томатами та страчателою, яловичого тартару на хрусткій картопляній брускеті, гребінця з селерово-трюфельним пюре та картоплею пай, кольорової лазаньї та завершуємо — цукеркою з ромом та гречаним медом.
вулиця Велика Васильківська, 10009:00–22:00
#14 Тайський привіт
Тайський привіт

5 позицій

- Салат із манго
- Шрімпкейки
- Пад тай з куркою або овочами (на вибір)
- Каном кай тао
- Лимонад манго, маракуйя, лемонграс
Чеховський провулок, 2/4811:30–22:30
#15 Win Bar
Win Bar

Три страви — три різні настрої Києва, об’єднані вином

- Морський окунь з соусом берблан і кремом із гарбуза
- Качине філе з жу та буряком конфі.
- Десерт — київський торт.
- Кожна страва супроводжується вином.
вулиця Хорива, 16/712:00–22:00
#16 Чічіко
Чічіко

6 страв і келих вина

- Рулети з баклажанів з горіховою заправкою
- Чиполіно
- Хачапурі по-аджарськи
- Хінкалі пасанаурі та мікс зі свинини-телятини
- Томлені язички ягняти “Телаві” у червоному винному соусі
- Фірмовий наполеон

Є можливість замовити додатково винний супровід (490 грн)
вулиця Велика Васильківська, 13911:00–21:30
#17 Чічіко
Чічіко

6 страв і келих вина

- Рулети з баклажанів з горіховою заправкою
- Чиполіно
- Хачапурі по-аджарськи
- Хінкалі пасанаурі та мікс зі свинини-телятини
- Томлені язички ягняти “Телаві” у червоному винному соусі
- Фірмовий наполеон

Є можливість замовити додатково винний супровід (490 грн)
вулиця Ярославів Вал, 23А11:00–21:30
#18 Sho
Sho

4 страви, 1 десерт, традиційна наливочка та узвар

- Таріль намазок
- Олівʼє з індичкою
- Вареники з картоплею та бринзою
- Голубці
- Київський торт
- Настоянка смородина на джині
- Узвар
вулиця Мечникова, 1810:00–23:00
#19 This is Пивбар
This is Пивбар

7 фірмових страв — квінтесенція сучасної культури пива.

- Сет складаєтся з карпачо зі свинячих вух, Кельнського бика, чипсів норі з кунжутною сіллю, фрі-сету, котлети по-київськи, морозива з сиропом стаут, мармеладу з пива Guinness.
- Фірмові страви подаються у досконалому поєднанні з чотирма ретельно підібраними сортами пива
Контрактова площа, 811:00–23:00
#20 Публіцист
Публіцист

Два сети — мʼясний і пескетаріанський, по 5 страв у кожному

- Пескетаріанський сет: хумус, карпачо з тунця, брюсельська капуста, сібас, шоколадна цукерка.
- Мʼясний сет: тартар із яловичини, мариновані перці, халумі, стейк мачете, шоколадна цукерка.
вулиця Січових Стрільців, 2511:00–22:00
#21 Cafe Marko
Cafe Marko

4 страви

- Тарталетки з пісочного тіста з ялівцем – з тартаром із ферментованої айви, паштетом з курячої печінки та морквою з гранолою
- Бурякове різотто з горгонзолою
- Качина ніжка конфі з яблучним пюре з бадьяном та деміглясом з каркаде
- Груша томлена з сирною намелакою
вулиця Софіївська, 1907:30–22:00
#22 Wine Love
Wine Love

Дві закуски, основна страва на вибір і десерт

Шефський сет — це подорож крізь улюблені смаки Wine Love.
- Дві фірмові закуски — паштет і строганина.
- Основне на вибір: карамелізований баклажан, голубці з лососем чи качка з бататом
- Фінальний акорд — лимонний курд, легкий, яскравий і спокусливий.
вулиця Велика Васильківська, 10016:00–22:00
#23 Спельта
Спельта

Сет із 5 страв

- Канле з ікрою
- Порей із креветками
- Форель Кафе де Парі
- Свинина зі сливою
- Ромова баба з інжиром
вулиця Велика Житомирська, 2708:00–22:00
#24 T.C.Pizza
T.C.Pizza

4 позиції

- Курячий паштет зі смаженим абрикосом
- Салат із запеченими овочами та прошуто
- Паста з томленою бараниною, соусом а-ля горілка та бермонте, з кріспі цибулею, оливками, маслинами та петрушкою
- Класична піца мортадела з фісташкою
вулиця Олеся Гончара, 15/309:00–22:00
#25 Полтава
Полтава

6 страв, що відображають душевність і сільську щедрість Полтавщини:

- Печені червоні солодкі перці з кремом із бринзи
- Пончики з шарпаного сома
- Книш Котляревського
- Галушки, які закохають, з яловичими щічками
- Качана каша з соусом з рибної юшки Пундики з шоколадним ганашем
вулиця Князів Острозьких, 8
#26 Shelest
Shelest

3 страви

- Тартар з яловичини на бріоші з пармезаном і одноденним домашнім огірком
- Качина ніжка конфі з копченим яблуком і картопляним пюре
- Сорбет з малиновим кюлі та соусом фундучний сабайон
Дамба Київського водосховища, Хотянівка Shelest10:00–23:00
#27 Barvy
Barvy

2 сети на вибір: мʼясний та пескетаріанський

Подають із келихом червоного або білого вина відповідно.СМАК ТИШІ (пескетаріанський)- Салат «Вишиванка»
- Вареники з щукою та вершковим сиром
- Запечена форель на подушці з зеленого горошка та мʼяти

СМАК ПРИСТРАСТІ (мʼясний)- Карпачо з оленини з трюфель ним соусом та пармезаном
- Смажені вареники з бараниною ,гарбузом та пряними травами
- Стейк з оленини з фуа-гра та яблучним чатні
вулиця Мечникова, 312:00–22:00
#28 Японський привіт
Японський привіт

5 позицій

- Сашимі з лосося в соусі джан хай
- Футомакі з тунцем і лососем
- 2 ніґірі з лососем і домашнім унаґі
- 2 ніґірі з тунцем і спайсі соусом
- 2 ніґірі з вугром і трюфельним понзу
вулиця Рейтарська, 1511:00–22:00