Всім срочно перезакохатись: re/love на Дмитрівській
Re/love — новий заклад на Дмитрівській, 59, буквально за кілька кроків від уже культового Hey Guys. Сама назва грає з пікантною ситуацією: тепер у цьому районі одразу два амбітних проєкти Юрія Приємського, які ніби змагаються між собою за вашу гастро-симпатію. Це не просто конкуренція, це інтрига на районі! :)
Про власника
Власник, шеф-кухар та ідейний натхненник — Юрій Приємський, засновник закладів Hey Guys та Mish-Mash. Він відповідає за страви, смакові поєднання та загальну концепцію кухні.
Концепція
«Зараз, як ніколи, нам усім не вистачає любові — любові до життя, до атмосфери, до нових і знайомих смаків. Оскільки заклад розташований поруч з відомим Hey Guys, для району це буде своєрідне перезакохання в нас. Ми переконані: саме таких сніданків, ролів і десертів бракувало у цьому районі» — кажуть у команді.
Інтер'єр та атмосфера
В закладі три зали, кожен — зі своїм настроєм і сенсом:
- Spark — зал, де кожне знайомство починається з іскри.
- Ignite — простір пристрасті та смаку, з дуже незвичними стелею та стінами.
- Sense — найспокійніший зал, де не потрібно поспішати, а просто відчувати.
У закладі багато живих квітів, декілька режимів освітлення, які дозволяють створити ранкове, денне або вечірнє світло. Дизайн створений агенцією «Rizdvo Design Bureau» з Чернівців.
Меню
Меню тут приділена особлива увага — його створив сам власник, який водночас є шеф-кухарем із 25-річним досвідом. Головна ідея формату — азійсько-європейський ф'южн зі сніданкамии, основними стравами, ролами.
Ось деякі приклади авторського гастро-ф'южну:
- Вонтони з куркою, трюфелем, пармезановим мусом і соусом XO
– Китайська техніка + італійський пармезан + французько-європейський трюфель + складний азійський соус XO. - Печений перець із соусом том-ям і страчателою
– Том-ям дає гостро-кислу азійську основу, страчатела додає ніжної італійської вершковості. - Салат із половинкою курчати, грибами шитакі, пармезановим мусом і трюфельним понзу
– Європейське запечене курча та пармезан + японські шитакі та понзу з трюфелем. - Судак із соусом том-ям на пюре з цвітної капусти
– Локальна риба у форматі fine dining, але з тайським том-ямом. - Стейк рібай з соусом тонкацу і пюре з редиски
– Преміальна американська яловичина + японський соус тонкацу + неочікувана подача з редисковим пюре. - Рол із качкою, пармезаном та зеленою цибулею
– Японський формат ролу, але з качкою й пармезаном (європейська класика).
Що ще
В закладі подбали про комфорт кожного гостя: є інклюзивний вхід в туалет. Також, дозволено вхід з домашніми тваринами. Фоткатись в закладі дозволено :)