MoodFood у ЖК Манхетен: улюблені страви, якісна кава та щире ком'юніті
Команда ресторану Tbilisi FM відкриває кафе на новій локації — ЖК Манхетен.
Хто відкрив Mood Food та хто в команді?
Власники закладу — Максим Вележинський та Сергій Парасій — давно працюють у ресторанному бізнесі. Їхній успішний ресторан грузинської кухні Tbilisi FM у передмісті Києва постраждав на початку повномасштабного вторгнення, але згодом був відновлений і перезапущений.
Душа і натхнення закладу - Оля Толмачова, директорка, що раніше займала аналогічну посаду у Tbilisi FM, тож має великий досвід роботи у команді та ще більший у ресторанному бізнесі.
Про атмосферу — який вайб в Mood Food?
Хлопці довго виношували ідею створення чогось зовсім нового для себе. За чашкою кави народилась ідея поєднати те, що вони самі найбільше цінують і чим хочуть ділитись — смачну їжу й каву. Так втілилась у життя ідея MoodFood.
Про меню: чим надихались та що стане візитівкою Mood Food?
Що може бути більш популярним наразі ніж кава та сніданки, спитаєте ви? Та чому нам потрібно прийти саме до вас?
Бо ми сконцентрували у своєму меню те, що більше всього полюбляють гості - просту та смачну їжу, зрозумілу кожному. Розробкою меню займався відомий шеф кухар Юрій Діденко, він поєднав просте - зі смаком високої кухні. Тому наші страви це про мінімум інгредієнтів та максимум відчуттів.
Кава для закладу створювалась справжніми професіоналами своєї справи Костянтин Стрельников та loumi.coffee. Ретельно відібране зерно, налаштування кавової машини, фільтри для води і багато іншого створюють незабутній смак кави, яка безперечно стане частиною вашого щоденного ритуалу.
Інтер'єр: відповідав за дизайн простору, і які ідеї ви взяли за основу?
Дизайном займались Key Design Interiors, які допомогли реалізувати наші ключові задуми. Головним для нас було об'єднати загальний простір і не відмежовуватись від гостей, саме тому у закладі відкрита кухня та бар. Високу стелю і бетонні колони ми доповнили та збалансували за рахунок світла та меблів, які гармонійно поєднуються та створюють правильні акценти на відносно невеликій площі закладу.
Що ще ви хотіли б додати?
Ми не прагнемо стати кращими за найвідоміші заклади чи вхопити зірок з неба, ми хочемо дати своїм гостям найкрутіше ком'юніті та об'єднати щирих і добрих людей навколо, бо впевнені, що цього нам усім дуже не вистачає у цей непростий час.
Кава, їжа та настрій закладу - те, що не залишить байдужими і не раз спонукає повернутись у MoodFood coffee & eatery.