Luna et Claire. Французьке бістро з хіпстерським вайбом
Luna et Claire — нове французьке бістро на кожен день у ЖК «Славутич 2.0». Команда Bernardazzi та Lili Bistro відкрила простір для сніданків, легких ланчів, вечері з келихом вина і, звісно, для найніжніших шу в місті.
Команда та задум
«Раніше більше зосереджувались на оформленні страв в тарілці, а тут почали давати волю своїм фантазіям на стінах»
За Luna et Claire стоїть досвічена команда, що вже знає, як робити якісні заклади. Місцем рулить Олексій Дмитрієв, шеф-сомельє Bernardazzi й людина, що запустила хвилю якісних шу у Києві, які ви можете знати по однойменному закладу у ЖК Комфорт Таун.
Ідея — зробити французьке бістро, до якого хочеться повертатися щодня. Але не тільки! У другому закладі більше проявилась хіпстерська натура засновників: «Раніше більше зосереджувались на оформленні страв в тарілці, а тут почали давати волю своїм фантазіям на стінах», — каже Олексій.
Меню: сніданки, ланчі, шу
«Ми обожнюємо сезонні продукти, гості це дуже цінують»
Бістро пропонує сніданки цілий день, ланч та легку вечерю з вином. На місці випікаються фірмові тістечка Шу, напевно, найсвіжіші в Києві, та ще багато різних десертів. Є своя крафтова швидкозаморожена продукція.
Простір і мистецтво
«Ми завжди любили і поважали мистецтво у всіх його проявах».
Інтерʼєр оформлений роботами художниці Ганни Лопушанської, яка відчула вайб закладу і перенесла його у кольори, рельєфи та образи — навіть на фото це виглядає як окремий привід для відвідування! Ганна також розробила фірмовий стиль, стаканчики, футболки.
Біля закладу є красивий променад для прогулянок та відпочинку. В теплий сезон буде відкрита тераса.
На відкриття команда традиційно приготувала 1000 шу, аби пригостити кожного гостя.
Резюме
У підсумку маємо французьке бістро, що обожнює експерименти, з величезним фокусом на якості та гостинності. Знаючи інші проєкти команди, FoodMap впевнений, що в Luna et Claire вас чекає якісний та цікавий експірієс.